středa 25. června 2008

A Day To Remember - The Plot To Bomb The Panhandle

Album: For Those Who Have Heart
Original Release Date: January 23, 2007
Label: Victory Records

pondělí 23. června 2008

2008-06-17 Enter Shikari, Linkin Park @ Velodrom, Brno (CZ)

Minuly tyden v utery se na brnenskem velodromu uskutecnil koncert Linkin Park s predkapelou Enter Shikari.


A vse zacalo docela nevinne. Plakaty na to, ze v Brne budou hrat Linkin Park se v brnenskych ulicich objevili slusnych par tydnu dopredu. Nejprve sem tomu nevenoval vetsi pozornost - kdo by sel na Linkin Park a jeste za 9kil (nakonec jich tam bylo 13tisic :D) ale kdyz sem se zhruba 14 dni pred koncertem dovedel, ze predkapelou budou Enter Shikari, zacal sem o tom vice premyslet. I tak mi cena prisla docela vysoka, a to jeste bych sel jen na predkapelu... a tak sem si rekl ze zkusim stesti v nejake soutezi o volne vstupenky a nakonec to diky MF DNES vyslo a na koncert sem se mohl jit s pritelkyni podivat zadarmo.

Na koncert sme dorazili asi hodinu a pul pred zacatkem vystoupeni Enter Shikari, tzn. v 17:30. U vstupu do Velodromu miliarda lidi a asi po pul hodine jsme se teprve dostali dovnitr. U podia bylo slusne nacpano uz hodinu pred predkapelou. Nakonec jsme se procpali asi 5 metru od podia kde bylo aspon trochu videt.

V 7 hodin zacali Enter Shikari. Osobne jsem cekal hodne ale to co predvedli nadmiru prevrsilo moje ocekavani. Skvele vychytane energicke vystoupeni, proste narez :) O duvod proc jet na Rock For People, kde navic snad dostanou vice prostoru. Jako predkapela hrali priblizne 35 minut a zahrali vetsinu vybornych songu z alba Take To The Skies, napr. Labyrinth, Enter Shikari, Anything Can Happen In The Next Half Hour..., Mothership, No Sssweat, Return To Energiser. Pri poslednim songu Sorry, You're Not A Winner bubeník prokopl nejspis kopakem buben takze bohuzel song ani nedohrali. A snad vsem na Velodromu to bylo stejne uplne jedno, protoze cekali na "hvezdy" Linkin Park.

Po Enter Shikari jsem se uklidil do zadnich prostor Velodromu a cekal na Linkin Park. Po pravde jsem chtel odejit, protoze cekani (asi hodinu a pul) na dalsi kapelu bylo nekonecne a ani me tak moc nezajimali. Jen sem si rikal, ze kdyz uz tam sem.. Linkin Park nema cenu komentovat, vsichni vite co hraji, odehrali koncert v pohode, Chester si to taky daval dobre a vsichni byli spokojeni :)

Na zaver tu mam par fotek a 2 videa. Fotil sem hlavne Enter Shikari (sice z dalky ale aspon neco) a pak Linkin Park uz jen symbolicky. K videum doporucuju "watch in high quality".

Photobucket







Enter Shikari - Labyrinth (Live @ Velodrom, Brno)

















Linkin Park - In The End (Live @ Velodrom, Brno)





neděle 22. června 2008

Enter Shikari - Jonny Sniper

Další učinkující na letošním Rock For People v Hradci Králové budou Enter Shikari.
Song 'Jonny Sniper' z alba 'Take To The Skies'
Audio CD (19 Mar 2007)
Label: Ambush Reality

Hopes Die Last - Call Me Sick Boy

Italové Hopes Die Last, kteří vystoupí na letošním Rock For People.
Song z alba 'Your Face Down Now (2008)'